loader image
Image Alt

O restoranu

Zavodljiva francuska kuhinja u trendi izdanju

Le Bistro

Profinjenost i posvećenost detaljima, svježe domaće namirnice, savršenstvo mirisa i okusa ono su što odlikuje vrhunsku francusku gastronomsku ponudu. Dodajte tome pomno birane začine, puno ljubavi, pažnje i inovativnih ideja, mladu i šarmantnu ekipu kuhara i konobara, ugodan ambijent s ozračjem pariškog šika te fina vina po prihvatljivim cijenama i naći ćete se u zagrebačkom Le Bistrou.

Otkako je otvoren, 1986., Le Bistro je odmah zauzeo važno mjesto u dnevnom životu grada i već desetljećima nudi tipična bistro-jela, kao i svjetski poznate Esplanade štrukle. Ovaj moderan, a opet tradicionalan francuski bistro smješten uz hotel Esplanade oduševljava svojom elegancijom, jednostavnošću i trendi ponudom, ne samo domaće, već i brojne poznate osobe sa svjetske showbiz scene.

Jelovnik koji prati godišnja doba, sezonski specijaliteti, slastan izbor kolača i macarona uz odličnu kavu ili pak samo druženje uz vrhunska vina i selekciju osebujnih sireva osvježit će vašu svakodnevicu. Lagani dnevni užitak uljepšati će besplatan superbrzi Wi-Fi, PressReader hot zona sa 7000 novina i časopisa, izbor jela na iPad uređajima, kao i slasna Esplanade gourmet ponuda za van.

You don't have permission to register