loader image

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Svi sadržaji objavljeni na ovom mrežnom mjestu podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlaštena upotreba bilo kojeg dijela mrežnog mjesta i njegova sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podliježe sudskoj tužbi. Pristup ovom mrežnom mjestu i podacima sadržanima na njemu podliježu navedenim uvjetima i pravilima. Nakon učitavanja početne stranice svaka daljnja upotreba smatra se pristankom na sljedeće pravne uvjete:

Tumačenje, primjena i pravni učinci upotrebe ovog mrežnog mjesta podliježu zakonima Republike Hrvatske. Esplanade Oleander d.o.o. ne odgovara za pravne učinke koje mrežno mjesto može prouzročiti u drugim državama iz kojih je korisnik pristupio sadržajima te smatra da je pristup poduzet samovoljno i uz odgovornost korisnika.

Nije dopuštena neovlaštena upotreba informacija u komercijalne svrhe, kao ni njihova distribucija trećim osobama. Informacije o proizvodima i uslugama s ovog mrežnog mjesta smatraju se točnima u trenutku njihova unosa, uz mogućnost odstupanja od istinitosti u trenutku pristupa korisnika. Esplanade Oleander d.o.o. neće se smatrati odgovornim za poslovne ili privatne odluke, štetu, gubitak ili troškove bilo koje vrste koji su nastali na temelju informacija s ovog mrežnog mjesta. Zadržava se pravo izmjene podataka mrežnog mjesta u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Strogo je zabranjena reprodukcija, umnožavanje ili raspačavanje fotografija, dizajna, sadržaja, ponuda i logotipa bez izričitog pisanog odobrenja tvrtke Esplanade Oleander d.o.o., osim u slučaju upotrebe za osobne potrebe uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava.

You don't have permission to register